Blog

Samen werken aan nieuwe mogelijkheden

by Hein van Schaik · No comments

Donderdag 12 november hebben we samen met Evides, Schuuring, Stedin en Waterbedrijf Groningen de Special Interest Group bijeenkomst Leverancier management en Leverancierbeoordelingen gehouden. In de bijeenkomst hebben we laten zien wat er de afgelopen periode allemaal is gebeurd: in de module Leverancier management is nieuwe functionaliteit beschikbaar gekomen en ook de module Leverancier beoordelingen is nu beschikbaar in de nieuwe interface.

In de module Leverancier beoordelingen is de wijze waarop een leverancierbeoordeling wordt aangemaakt en uitgezet vernieuwd. Nog niet alle licentiehouders maken er gebruik van, maar de eerste ervaringen zijn er. Als positief worden ervaren: de grafische weergave van de resultaten, standaardisatie door gebruik van metavelden en de mogelijkheid om als beoordelaar een bijlage te kunnen uploaden.

De meest in het oog springende vernieuwing binnen Leverancier management is de beschikbaarheid van groslijsten. Dit betekent een verdere integratie tussen de modules Leverancier management en Sourcing & Tendering. Leveranciers kunnen nu in de module Sourcing & Tendering aan een aanvraag worden toegevoegd, door ze te selecteren uit een groslijst. Deze groslijst wordt gemaakt in de module Leverancier management, op basis van de daarin beschikbare gegevens. Het op deze manier beschikbaar maken van leveranciers in het adresboek is eenvoudiger dan de huidige werkwijze, waarbij leveranciers moeten worden toegevoegd aan een contactgroep in het adresboek.

Samen met de aanwezigen hebben we gekeken naar de uitdagingen en oplossingsrichtingen die wij op het vizier hebben. Nieuwe functionaliteit die we de komende tijd gaan ontwikkelen. Wil je op de hoogte blijven? Kom dan de volgende bijeenkomst ook.

Een SIG bijeenkomst geeft gebruikers een gezamenlijke stem naar Commerce-hub en de mogelijkheid om meningen en ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers. Laat het ons weten als je ook een uitnodiging wilt ontvangen, voor een van de volgende bijeenkomsten.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Bent u de eerste?

Reageren