Blog

Als laatste in een nieuw jasje

by Hein van Schaik · No comments

19 november vond bij ons op kantoor in Amsterdam een gebruikersgroep bijeenkomst plaats rondom de module Contract Management. Naast de gebruikelijke onderwerpen als nieuwe gebruikerswensen en onze ambities voor 2016 was het belangrijkste onderwerp de nieuwe release van de contract management module.

Als laatste van de modules binnen ons platform is de contract management module in de nieuwe look & feel beschikbaar gekomen. De nieuwe interface is te gebruiken naast de bestaande interface. Op deze manier kunnen gebruikers zelf bepalen in welk tempo zij overgaan op de nieuwe release.

De reacties van de aanwezige gebruikers waren positief. Met name de eenvoud van het aanmaken van een contract via de assistent en de mogelijkheid om op basis van iemands rol bijlagen al dan niet zichtbaar te maken werden goed ontvangen.

Door de gebruikers die ook onze Tender/RFx management module inzetten werd de mogelijkheid om op basis van een Tender/RFx direct een contract aan te maken als een welkome aanvulling ervaren. Dit vermindert de noodzaak tot handmatige invoer van contract- en leveranciersgegevens en maakt het navigeren tussen gerelateerde contracten en tenders zeer eenvoudig.

Gebruikers van de Leveranciers Management module waren enthousiast over de doorklik mogelijkheid naar deze module vanuit een contract. Door te klikken op de naam van de leverancier in een contract wordt het profiel van dezelfde leverancier in de Leveranciers Management module geopend. Deze laatste toevoeging is een voorbeeld van de verdere versterking van de integratie tussen de verschillende modules. Dit zal ook een van onze speerpunten zijn in 2016.

Op dit moment maken een aantal gebruikers reeds gebruik van de nieuwe interface. Wanneer de komende weken ook de puntjes op de i zijn gezet in de rapportagemodule kan ook op bredere schaal worden uitgerold. We houden je hiervan op de hoogte via onze release bulletins.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Bent u de eerste?

Reageren